Profesjonelt fyrverkeri

Noe vi er skikkelig gode på

Profesjonelt fyrverkeri er spesielt tilpasset den anledning og de omgivelser der det skal skytes opp. Våre pyroteknikere setter sammen et display som passer din anledning. Vi gir deg en opplevelse som er designet med kreativitet og spennende kombinasjoner. Et fyrverkerishow settes sammen av enkeltskudd, kraftige effektbatterier og luftbomber.

Sikkerhet

Benytterdu Krohn pyroteknikk som din leverandør vet du at: Sikkerheten er ivaretatt av profesjonelle fagfolk med høy kompetanse. Du får pyroteknikere sertifisert av DSB via Norsk Brannvernforening. Du får det mest engasjerte personellet i bransjen. Du får konkurransedyktig pris. Du kan velge i et stort spekter av effekter. Du får et program  som beskriver effekter og varighet. Vi gjør vårt ytterste for å imøtekomme dine ønsker

Display fyrverkeri

De største effektene kan bli 200 meter i diameter på himmelen og henger i over 10 sekunder. Både lyden og effektbildet må oppleves. Krohn Pyroteknikk sørger for at gjester og publikum får et flott og fargerikt show med “skikkelig trøkk”
Vi i Krohn Pyroteknikk tar oss av alt av søknader, planlegging,  utarbeidelse av program,  ADR transport, gjennomføring og vakthold. Ingen anledning er for liten og ingen anledning er for stor når det kommer til fyrverkeri.  Vi tar på oss oppdrag i alle prisklasser.

Fyrverkeri til ditt arrangement

Om du ønsker et tilbud eller ønsker å drøfte mulighetene rundt ditt arrangement,  ring eller send oss en melding.